DAB på hytta

• På hytte/fritidsbolig kan du både ha DAB og internett som lydkilde, hvilket betyr at du kan vurdere både DAB- og nettbaserte apparater. Det finnes komplette lydanlegg med DAB og/eller internettradio i handelen om du ikke ønsker å forlenge levetiden på ditt gamle lydanlegg med adapter.
  • Hvis du ønsker å benytte adapter til et eksisterende anlegg er det forskjellige løsninger tilgjengelig, men sjekk først hvilke muligheter du har for tilkobling (phono/optisk kabel, bluetooth eller FM-frekvens) av adapter.
  • Du kan også motta våre kanaler via din TV-distributør, men utvalget av kanaler kan variere etter hvilken distributør du benytter.
  • Hvis du ikke har tilgang på strøm, så er det et godt utvalg av radioer som benytter batteri. Det er også radioer på markedet som har eget solcellepanel for lading.
    • For økt batteritid, vil vi anbefale en radio som har et lite display.