Bidra og delta

Lyst til å komme på audition/delta i våre produksjoner?
  • Det er eksterne produsenter som produserer dramaserier for NRK, og de ordner selv med alt av casting og statister.
    Det søkes gjerne blant skuespillerne som er registrert hos Skuespillerforbundet, i alle fall når det gjelder voksne skuespillere. Det brukes også casting-byråer som har spesialisert seg i å finne talenter. Kanskje er det en idé å sende inn en søknad til disse?
  • Vi søker av og til etter deltagere til andre produksjoner i NRK, og da annonserer vi det på nrk.no/delta
  • Informasjon om auditions for barn annonseres på nrksuper.no/audition
  • Vi anbefaler for øvrig å følge med på denne (eksterne) siden: aktivioslo.no/auditions
Oppdatert 11/08/2018