Jeg får beskjed om å oppdatere NRK TV appen for iOS. Hva gjør jeg?
Har du  iOS 9 eller nyere og får beskjed om å oppdatere NRK TV appen?
  1. Gå til App store
  2. Søk opp NRK TV
  3. Trykk på oppdater.
  Har du iOS 8 og får beskjed om å oppdatere NRK TV appen? Den nyeste versjonen av NRK TV støtter bare iOS 9 og nyere versjoner. Alle som har en iPhone/iPad med iOS 8 kan oppdatere til iOS 9.
  1. Gå til innstillinger på din iPhone/iPad. Velg generelt. Trykk på oppdateringer. Oppdater til nyeste iOS.
  2. Gå til App store
  3. Søk opp NRK TV
  4. Trykk på oppdater.
Om du ikke vil installere iOS 9 så kan du se NRK TV i nettleseren, for eksempel i safari; https://tv.nrk.no   Har du iOS 7 og får beskjed om å oppdatere NRK TV appen?
  1. Gå til innstillinger på din iPhone/iPad. Velg generelt. Trykk på oppdateringer. Oppdater til nyeste iOS.
  2. Om det ikke finnes noen oppdatering anbefaler vi at du ser NRK TV i nettleseren, for eksempel i safari; https://tv.nrk.no