Hvordan spoler jeg tilbake i direktesending?
  • I direktesendingene kan du når som helst gå inntil tre timer tilbake i sendingen for den aktuelle kanalen du har valgt.
    • Du kan gjøre dette på ulike måter avhengig av plattform du bruker:
      • Spole selv, ved å dra i sirkelen på tidslinja i avspillervinduet eller:
        • Hvis du benytter nettleser, trykk på lenkene under avspilleren som angir stikkord for sendingen.
        • Hvis du benytter våre apper, trykk på programtittel i programoversikt.
Oppdatert 10.08.2018