Hvordan bruke NRK TV på mobil og nettbrett?
  1. Installer NRK TV til mobil eller nettbrett
  2. Du kan finne programmer via forsiden, direkte, TV-guiden, kategorier eller søk:

Forsiden

• På forsiden har vi samlet programmene som er mest aktuelle akkurat nå.

Direkte

Kategorier

• På kategorisiden finner du alle tilgjengelige programmer, sortert etter kategori.

TV-guiden

• TV-guiden viser hva som går på TV fra og med nå og utover dagen. Ønsker du å se hva som gikk en annen dag eller hva som kommer, trykk på kalenderen og velg den aktuelle datoen.
    • Fargekoder:
      • Programmer som går akkurat nå har blå skrift. Trykk på dette for å se sendingen direkte.
      • Programtitler i grått er ikke tilgjengelige på nett, enten fordi det ikke er klart for publisering, eller fordi vi ikke har rettigheter til publisering.
      • Programtitler i hvitt er tilgjengelige på nettet. Trykk på tittelen for mer informasjon og trykk på programbildet for å starte avspillingen.

Søk

• Her kan du søke med stikkord eller tittelen på programmet du ønsker å se. Søket vil også vise resultater fra teksting og programomtale. Når du begynner å skrive, vil søkemotoren foreslå en programtittel. For å akseptere denne, trykker du på den.
  • Søkeresultatet viser alle programmer som har søkeordene i seg. Har du søkt etter en TV-serie, vil episoden som dukker opp først være den som sist ble sendt. Det er ikke nødvendigvis den nyeste. Trykk på programbildet for å få opp oversikten over alle episodene og sesongene i serien.

Programtitler

• Den norske programtittelen er enten på bokmål eller nynorsk. Finner du ikke programmet i søkeresultatet, kan det hende tittelen er på en annen målform enn den du selv bruker.
  • For eksempel er den britiske serien ”An idiot abroad” oversatt til ”Ein idiot på tur” på norsk.
Oppdatert 14.06.2019