Podkast

Podkasting betyr at du kan laste ned og høre lydinnhold. NRK lager podkaster basert på radioprogrammer og innhold kun for podkast.

Hvordan laste ned podkast?
  • Du kan spille av en podkast direkte via NRK Radio via nettsiden radio.nrk.no eller via NRK Radio applikasjon som er tilgjengelig for Android og iOS. Du kan også benytte andre tjenester som SoundCloud, Podtail, iTunes eller benytte en tredjeparts Podkast applikasjon som du installerer fra Google Play eller Apple Store.
  • Last ned eller bruk en eksisterende podkast-app
  • Åpne appen og søk etter podkasten du har lyst til å høre
  • Last ned for å kunne høre senere uten nett – eller stream via nettet

Trykk på pilen ved siden av episodetittelen for å vise nedlastingsknappen.

Trykk på «last ned.»

Oppdatert 25.06.2019