Ved å registrere deg får du en bruker hos NRK. Dette åpner opp for å kunne bruke en rekke funksjonaliteter som vil gjøre din innholdshverdag bedre og enklere. Funksjonaliteten som tilbys varierer om du bruker NRK TV, NRK Radio eller NRK.no.

Du vil også kunne motta våre nyhetsbrev med informasjon om vårt tilbud på de ulike plattformene.

Tjenesten er under utvikling, så mer funksjonalitet vil komme.

Hvordan lager jeg en profil?
  1. Registrering og innlogging
    1. Gå til innlogging.nrk.no
    2. Fyll inn e-post og trykk neste
    3. Fyll inn passord og trykk neste
    4. Les gjennom brukervilkår og trykk Godta brukervilkår for å kunne gå videre med å lage en profil.
    5. Fyll så inn fornavn og trykk neste
    6. Trykk Ferdig
    7. Etter registreringen vil du motta en e-post som bekreftelse. Her kan du også bekrefte din e-post.
  2. Naviger til enten https://radio.nrk.no/https://tv.nrk.no/https://tv.nrk.no/ og du vil automatisk være logget inn med det brukernavnet du valgte under registrering

Merk at brukere som er inaktive blir slettet etter 365 dager.

Oppdatert 13.06.2019