Hvordan lager jeg en profil?
  1. Registrering og innlogging
    1. Gå til innlogging.nrk.no
    2. Fyll inn e-post og trykk neste
    3. Fyll inn passord og trykk neste
    4. Les gjennom brukervilkår og trykk Godta brukervilkår for å kunne gå videre med å lage en profil.
    5. Fyll så inn fornavn og trykk neste
    6. Trykk Ferdig
    7. Etter registreringen vil du motta en e-post som bekreftelse. Her kan du også bekrefte din e-post.
  2. Naviger til enten https://radio.nrk.no/https://tv.nrk.no/https://tv.nrk.no/ og du vil automatisk være logget inn med det brukernavnet du valgte under registrering

Merk at brukere som er inaktive blir slettet etter 365 dager.

Oppdatert 13.06.2019