Android TV

Android TV er en digital mediespiller/underholdningsenhet som kjører Android-operativsystemet slik en kjenner det fra smarttelefoner. Enkelte produsenter av smart-TV har også valgt Android TV som plattform for sine apparater. Den største forskjellen er at Android TV er tilpasset store skjermer i motsetning til smarttelefoner.

Avspillingsproblemer

Vi har identifisert en feil i versjon 2.2.3 av NRK TV appen på Android TV. Denne medfører at innhold ikke lastes opp riktig og du vil kun se en blå skjerm med NRK TV logoen når du starter opp appen. Dersom du har versjon 2.2.3 eller eldre installert, vennligst sørg for å oppdatere til siste versjon av NRK TV appen.

Send inn feilmelding

Hvordan feilmelder jeg Android TV?
  1. Send oss følgende på info@nrk.no:
  2. Problemet:
    • Detaljert beskrivelse av problemet
    • Hvilke steg gjør at du kan skape/gjenskape feilen?
    • Hvis mulig, ta en video av problemet med mobilen
  3. Android TV:
    • Hvilken enhet/ produktmodell med Android TV er feilen funnet på?
      • Eksempelvis Shield, Sony TV, Phillips TV m.m.
    • Hvilken versjon av NRK TV appen er installert?
      • Se versjonsnummeret i appen under innstillinger.
    • Hvilken Android TV SW versjon er installert?
      • Se versjonsnummer under «Innstillinger» (tannhjul), «Info» og «Android TV SW version».
  4. Nettverk:
    • Hvilken internettleverandør benyttes?
    • Prøvd med en annen enhet på samme nettverk?