Android TV

Android TV er en digital mediespiller/underholdningsenhet som kjører Android-operativsystemet slik en kjenner det fra smarttelefoner. Enkelte produsenter av smart-TV har også valgt Android TV som plattform for sine apparater. Den største forskjellen er at Android TV er tilpasset store skjermer i motsetning til smarttelefoner.

Hvordan får jeg undertekster på Android TV?
  • Undertekster skal være forhåndsstilt til å være aktivert.
  • For å slå på undertekster, trykk på «velg» knappen (som kan være forskjellig plassert avhengig av hvilken kontroll du bruker). I menyen som kommer opp på skjermen, velg ikonet nederst til venstre og sjekk at det står «undertekster på».
Oppdatert 03.06.2019

Avspillingsproblemer

Vi har identifisert en feil i versjon 2.2.3 av NRK TV appen på Android TV. Denne medfører at innhold ikke lastes opp riktig og du vil kun se en blå skjerm med NRK TV logoen når du starter opp appen. Dersom du har versjon 2.2.3 eller eldre installert, vennligst sørg for å oppdatere til siste versjon av NRK TV appen.