Smarthøyttaler

Smarthøyttalere er talestyrte høyttalere, som benytter kunstig intelligens til å gjenkjenne hva vi sier, finner ut av hva vi vil ha, og svarer oss. Smarthøyttalerne brukes foreløpig til praktiske ting, som vekking, hus-styring, kjøkkentimer, og til å konsumere innhold som radio, nyheter, musikk, podkast, og værmeldinger.
Hvordan får jeg siste nytt på min smarthøyttaler via Google Home?
  •  Google Home gir deg mulighet til å høre våre korte nyhetsoppdateringer som oppdateres minst en gang i timen gjennom hele døgnet.
  • NRK Nyheter har jobbet spesielt med sine morgenoppdateringer for at du skal kunne starte dagen med et bilde av hva som har skjedd mens du sov og hvilke nyhetssaker som vil prege dagen. I tillegg kan du få nyheter fra NRK P3nyheter gjennom dagen.
    • Nyheter fra NRK Sàpmi kommer snart.
  • Du velger de nyhetene du ønsker under Innstillinger og Nyheter i Google Home-appen på mobilen din:
  1. Trykk på profilikonet nederst i høyre hjørne
  2. Trykk på flere innstillinger (helt i bunn)
  3. Trykk på tjenester
  4. Nyheter → Legg til nyhetskilde → NRK Nyheter, eller annen foretrukken nyhetskilde. Her vist med iOS, men fremgangsmåten er lik for Android. Illustrasjon: Martin Gundersen
  5. Du får nyhetene ved å si: «Ok Google, gi meg nyhetene».
  • Via oppsettet kan du også få lokale nyheter
Oppdatert 25.12.2018