NRK Radio i nettleser

En nettleser er et program som viser internett-sider, og finnes på datamaskiner, mobiltelefoner, smart-TVer og nettbrett. Eksempler på nettlesere kan være Internet Explorer, Edge, Firefox, Safari, Google Chrome og Opera.

Hvordan bruke nettspilleren NRK Radio?
  1. Gå til radio.nrk.no
  2. Finn og trykk på ønsket program
  3. Start og pause og program med knappen ned til venstre
  4. Lydkvaliteten tilpasser seg din dings og internettkvalitet
  5. Volum justeres ved ved å trykke på knappen ned til høyre
  6. Hopp i programmet ved å trykke på stikkordene under avspilleren
  7. Flere episoder/sesonger – finner du under avspillingsvinduet.
  8. Avspillingskvaliteten kan variere, det kan skyldes:
    • Mange programmer kjører samtidig. Lukk programmer.
    • Mange på samme nettverk
    • Stor belastning på bredbåndleverandørens linje
  9. Du velger ønsket distriktssending på å trykke på pil ned ved siden av NRK P1. Trykk deretter på ønsket distriktssending

Oppdatert 09.08.2018