Ved å registrere deg får du en bruker hos NRK. Dette åpner opp for å kunne bruke en rekke funksjonaliteter som vil gjøre din innholdshverdag bedre og enklere. Funksjonaliteten som tilbys varierer om du bruker NRK TV, NRK Radio eller NRK.no.

Du vil også kunne motta våre nyhetsbrev med informasjon om vårt tilbud på de ulike plattformene.

Tjenesten er under utvikling, så mer funksjonalitet vil komme.

Hva tilbyr NRK hvis du er logget inn?
  • Favoritter (NRK Radio og NRK TV)
    • Du kan favorittmarkere programmer du ser på / lytter til, slik at du enkelt kan finne dem igjen. Så lenge du er logget inn så vil du finne igjen favorittene dine på tvers av alle plattformer
  • Fortsett å se (NRK TV)
    • Dersom du avbryter avspillingen av et program ved å sette på pause, eller om du på annen måte lukker det, vil dette programmet legge seg i en liste
    • Denne listen er tilgjengelig fra forsiden og via «Min profil»-siden
    • Ved å klikke på programmet vil avspillingen fortsette fra det stedet du avbrøt, dette gjelder på tvers av alle plattformer så lenge du er logget