Hva tilbyr NRK hvis du er logget inn?
  • Favoritter (NRK Radio og NRK TV)
    • Du kan favorittmarkere programmer du ser på / lytter til, slik at du enkelt kan finne dem igjen. Så lenge du er logget inn så vil du finne igjen favorittene dine på tvers av alle plattformer
  • Fortsett å se (NRK TV)
    • Dersom du avbryter avspillingen av et program ved å sette på pause, eller om du på annen måte lukker det, vil dette programmet legge seg i en liste
    • Denne listen er tilgjengelig fra forsiden og via «Min profil»-siden
    • Ved å klikke på programmet vil avspillingen fortsette fra det stedet du avbrøt, dette gjelder på tvers av alle plattformer så lenge du er logget