Min profil

Hva skjer med favorittprogrammene mine når jeg logger ut?
  • Når du logger ut vil du ikke lenger kunne se programmene du har favorittmarkert
  • Fortvil ei, de er lagret og vil dukke opp neste gang du logger inn uavhengig av plattform
Oppdatert 04.06.2019