Ved å registrere deg får du en bruker hos NRK. Dette åpner opp for å kunne bruke en rekke funksjonaliteter som vil gjøre din innholdshverdag bedre og enklere. Funksjonaliteten som tilbys varierer om du bruker NRK TV, NRK Radio eller NRK.no.

Du vil også kunne motta våre nyhetsbrev med informasjon om vårt tilbud på de ulike plattformene.

Tjenesten er under utvikling, så mer funksjonalitet vil komme.

Hva skjer med favorittprogrammene mine når jeg logger ut?
  • Når du logger ut vil du ikke lenger kunne se programmene du har favorittmarkert
  • Fortvil ei, de er lagret og vil dukke opp neste gang du logger inn uavhengig av plattform