Ved å registrere deg får du en bruker hos NRK. Dette åpner opp for å kunne bruke en rekke funksjonaliteter som vil gjøre din innholdshverdag bedre og enklere. Funksjonaliteten som tilbys varierer om du bruker NRK TV, NRK Radio eller NRK.no.

Du vil også kunne motta våre nyhetsbrev med informasjon om vårt tilbud på de ulike plattformene.

Tjenesten er under utvikling, så mer funksjonalitet vil komme.

Funksjonalitet Min profil for NRK TV
  • «Favoritter» og «Fortsett å se»
    • I nettversjonen vises «Favoritter» og «Fortsett å se» i seksjoner på forsiden.
    • På iPhone/iPad vises «Favoritter» og «Fortsett å se» samlet i en seksjon som heter «Mitt innhold».
    • I Android-versjonen vises ikke informasjon om «Favoritter» eller «Fortsett å se» på forsiden. Der finner man dette kun under «Min Profil»-siden
  • «Min profil»-siden
    • Denne siden kommer du til ved å trykke på symbolet med smilefjes og ditt brukernavn.
      • Her finner du favorittprogrammene dine, og de programmene du har avbrutt.
      • Her kan du fjerne programmer, slik at de ikke lenger vises i listen «Fortsett å se» / «Mitt innhold».
      • På «Min profil»-siden i nettversjonen vil du finne en historikkliste. Her vises alle programmer du har sett eller påbegynt når du har vært innlogget.
      • Abonnere på vårt nyhetsbrev som inneholder informasjon om kommende produksjoner som blir tilgjengelig i avspiller.
Oppdatert 14.10.2019