Ved å registrere deg får du en bruker hos NRK. Dette åpner opp for å kunne bruke en rekke funksjonaliteter som vil gjøre din innholdshverdag bedre og enklere. Funksjonaliteten som tilbys varierer om du bruker NRK TV, NRK Radio eller NRK.no.

Du vil også kunne motta våre nyhetsbrev med informasjon om vårt tilbud på de ulike plattformene.

Tjenesten er under utvikling, så mer funksjonalitet vil komme.

Funksjonalitet Min profil for NRK Radio
  • «Favoritter»
    • I nettversjonen finner du favorittene dine ved å trykke på navnet ditt fra forsiden
    • På iPhone/iPad finner du favorittene dine ved å trykke på «Mine program» fra menyen.
      • Fra og med versjon 6.3 av applikasjonen kommer du til «Mine program» ved å klikke på navnet ditt fra forsiden slik som i nettversjonen
    • På Android-telefoner vil du finne dine favoritter ved å klikke på «Mine program» fra menyen
    • I løpet av 2019 vil du også kunne «Fortsette å lytte» på tvers av plattformer.
  • «Min profil»-siden
    • I nettversjonen kommer du til denne siden ved trykke på navnet ditt og deretter på knappen «Min profil»
    • Abonnere på vårt nyhetsbrev som inneholder informasjon om kommende produksjoner som blir tilgjengelig i avspiller.
    • På iPhone/iPad klikker du på «Innstillinger» fra menyen, og deretter på «Min profil».
      • Fra og med versjon 6.3 av appen kommer du til «Min profil» ved å trykke på navnet ditt fra forsiden, klikk deretter på verktøy-ikonet øverst til høyre.
    • På Android-versjonen trykker du på «Innstillinger» fra menyen, og deretter på «Min profil»

Oppdatert 14.10.2019