Jeg får beskjed om at NRK TV appen for Android er utdatert. Hva gjør jeg?
  • Årsaken til at du får meldingen om å oppdatere NRK TV appen for Android er at eldre versjoner bruker utgått teknologi som vi nå ikke lenger kan støtte.
  • Løsningen er å oppdatere NRK TV appen:
    • Gå til Google Play (Butikk Play), søk opp NRK TV og trykk på ”Oppdater”.
    • Hvis NRK TV appen ikke viser noe innhold og du ikke får beskjed om å oppdatere, gå til Gå til Google Play (Butikk Play), søk opp NRK TV og trykk på ”Oppdater”.
    • Om du har en telefon eller nettbrett som kjører Android 4.0 så må du oppdatere til en nyere versjon av Android (Android 4.1 eller nyere). Alternativt kan du prøve tv.nrk.no i nettleser.

Oppdatert 24.05.2019