NRK
Hjelp

Alle stillinger

 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  SoMe-ansvarlig i Underholdning

  Underholdningsavdelingen søker SoMe-ansvarlig til sanntidsdrama for en ung målgruppe. Stillingens hovedmål er å bruke nettets muligheter til å styrke en karakterdrevet dramafortelling i sanntid.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  DISTRIKTSDIREKTØR

  Vil du lede og videreutvikle NRK-journalistikken i distriktene? Vi søker en strategisk og tydelig leder som skal sikre at NRK utvikles i tråd med dagens og framtidens utfordringer, konkurranse og strategiske mål. Distriktdivisjonen i NRK består av ca 900 medarbeidere fordelt over hele landet – med 5 regioner, 15 distriktskontoret og en rekke lokalkontorer. Stillingen inngår i NRKs toppledelse. Direktøren for distriktdivisjonen har et særlig ansvar for å videreutvikle nyhets- og aktualitetstilbudet i hele landet, og alle sjangerområder som divisjonen har ansvaret for på nasjonalt nivå og på alle plattformer. Du skal lede og sikre at medarbeiderne har riktig kompetanse, tiltrekke nye talenter og bidra til å forbedre og utvikle NRK.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  ORGANISASJONS- OG HR- DIREKTØR

  Vil du være med å utvikle og forbedre NRK? Vi søker en strategisk og tydelig leder som skal sikre at NRK utvikles i tråd med dagens og framtidens utfordringer, konkurranse og strategiske mål. Den nyopprettede Organisasjonsdivisjonen skal sikre effektive, gjennomgående og sammenhengende prosesser i hele organisasjonen med fokus på å utvikle nettverk og fleksibilitet. Det innebærer blant annet å jobbe strukturert og systematisk for å løfte hele NRK når det gjelder kompetanse, samarbeid, utvikling og analyse, målinger og styring. Fagområdene er knyttet til leder- og organisasjonsutvikling, omstillinger, rekruttering, arbeidsmiljø/HMS, arbeidsvilkår og øvrig HR arbeid. I tillegg er det et ansvar for kontroll- og rapportering fra området basert på nøkkeltall, styringsdata og analyser. Organisasjons- og HR-direktøren blir ansvarlig for en divisjon på ca. 60 medarbeidere. Stillingen inngår i NRKs toppledelse og rapporterer til kringkastingssjefen.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Hordaland

  Ledig vikariat i NRK Hordaland (riks)

  Dokumentar– og underholdningsavdelingen i NRK Hordaland er på jakt etter en dyktig journalist i et års vikariat. Arbeidsoppgavene vil bestå i research, planlegging og gjennomføring av direktesendte produksjoner, eventer og serier.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Koordinator i Underholdningsavdelingen

  Vi søker koordinator til neste sesong av Side om Side.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  NRK P1 søker leken og kreativ journalist med digital teft

  Magasinredaksjonen i NRK P1 lager Norgesglasset, Kveldsåpent, Søndagsåpent, Kolafei med Rune Nilson, Nesten helt sant, Are og Odin, P.I.L.S., Radio Rock, Norsk på Norsk og vi drifter NRK P1s sosiale medier sammen med Underholdningsavdelingen. Vi holder til i Trondheim og Bergen. Nå leter vi etter deg som kan jakte på spennende, morsomme, snodige, overraskende historier til Norgesglasset i NRK P1 og kanalens sosiale medier-plattformer. SoMe/Nett: Du må ha teft for å finne historier som fortelles spesielt godt i some-/nettformatet, for din spisskompetanse skal styrke kanalens uttrykk i sosiale medier. Radio: Du må kunne gå på direkten, du må kunne forberede intervjuer for programleder og du må kunne snekre fengende reportasjer. Du er en sterk og underholdende historieforteller. Hvem er du? Du er idérik, kreativ og leken Du har en god og distinkt fortellerstemme Du har en dokumentert evne til å lage fengende, underholdende historiefortelling Du er utdannet journalist og/eller har journalistisk erfaring, helst fra radio Du kan jobbe i høyt tempo, med raske endringer og i åpent landskap Du får energi av å jobbe i team, men er selvgående og kan «tenke sjæl» Dette kan du: Lydredigeringsverktøy (helst Digas) Videoredigering (helst Premiere Pro) Stillbildefotografering og filming/innhenting av levende bilder Du har presseetikken under huden og eier folkeskikk i møte med kilder Vi blir nysgjerrig dersom: Du er en programlederprofil eller et åpenbart programledertalent for framtida Du har ekstremkompetanse innen visuell historiefortelling Du har dokumentert manusforfatter-erfaring I magasinredaksjonen på Tyholt er det turnusarbeid, og du må regne med helge- og røddagsjobbing. Lite reisevirksomhet, men noe må påregnes. Vi oppfordrer spesielt deg med flerkulturell kompetanse til å søke. NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Buskerud

  NRK Buskerud trenger dyktige digitale journalister – flere ledige vikariater

  NRK Buskerud leter etter nyhetsjournalister med dokumentert evne til å jobbe frem egne saker. Vi har flere ledige vikariater med ulik varighet - det lengste på ett år. Du må ha høy digital kompetanse og et sterkt ønske om å utvikle NRK Buskerud på nett og mobil. Du forstår sosiale medier og hvordan vi publiserer på disse, og du sørger for at vi er først med hele bildet. Du har erfaring med å utfordre etablerte fortellergrep og er vant til å jobbe selvstendig. Det er en klar fordel om du er skikkelig god til å ta bilder. Det er også positivt om du har erfaring fra tv og radio. Viktige arbeidsverktøy hos oss er Polopoly, Adobe Premier, ENPS og Digas – kjennskap til disse vil bli vektlagt. Om NRK Buskerud NRK Buskerud består av 27 ansatte. Vi har lokalkontor på Ål og Hønefoss, mens hovedredaksjonen ligger i Drammen. Vi lager seks timer radio hver dag, publiserer på egne nettsider, lager tv-saker hver dag og er til stede for publikum på sosiale medier.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  P3 søker produksjonsleder for TV

  Er du en produksjonsleder som brenner for ungt innhold? Vi i P3s tv-redaksjon har ledig en fast stilling og et vikariat som produksjonsleder.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Trondheim

  Er du P3s neste programleder?

  Vi leter etter en som vet hva unge folk er opptatt av, som brenner for å formidle og som liker å by på seg selv, enten det er på radio, tv, sosiale medier, på scenen eller i møter med andre mennesker. Programledere i P3 skal være personlige og føles troverdige. De skal utfordre og underholde publikummet, og være noen som folk vil følge og bry seg om. P3s programledere skal møte våre lyttere og seere med hjerte og engasjement. Faste ansatte i P3 skal kunne jobbe med forskjellige prosjekter, i ulike funksjoner, på tvers av redaksjoner. Vi er derfor på jakt etter deg som trives med å jobbe variert, og som synes det er stas med nye arbeidsoppgaver og utfordringer. For å bli vurdert til stillingen må du legge ved link til en video der du forteller kort om deg selv, og forteller oss en historie om noe som har skjedd i livet ditt.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Telemark

  Vikariat journalist - NRK Telemark

  NRK Telemark søker selvstendig journalist til sju måneders vikariat. Du har en egen evne til å finne nyhetene som setter nasjonal dagsorden. Du bør ha høy digital kompetanse, forståelse av sosiale medier og flust med egne ideer. VJ-kompetanse er en fordel. Sikker og god språkføring er en selvfølge. Helst behersker du alle våre medieplattformer; nett, radio og TV.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Redaksjonssjef tjenester NRK Drama

  Dramaserier er en viktig del av NRKs oppdrag som allmennkringkaster. Dramaserier er også et av områdene med størst internasjonal konkurranse, og det stiller store krav til kvalitet, relevans og innovasjon. NRK ønsker å utvikle norsk drama for fremtidens krav og behov. Våger du å ta et ansvar for å utvikle og forbedre norsk drama? Da er du kanskje den vi ser etter som bidrar til å styrke og utvikle dramaprosessene, i tråd med dagens og framtidens utfordringer. Du vil jobbe tett med ulike drama- og fagmiljøer i NRK, og din kontakt med det eksterne produksjonsmiljøet vil være en forutsetning for å lykkes. Du trives med å ha en pådriverrolle som igangsetter og gjennomfører. Du er en inspirerende leder som evner å sette tydelige mål, bygge lagånd og løse utfordringer. Stillingen som Redaksjonssjef Tjenester inngår i Dramaavdelingens ledergruppe og du rapporterer til dramasjefen.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Leder for Publikumsprodukter, NRK

  Vil du bidra til at NRK når publikum med gode brukeropplevelser og godt innhold også i fremtiden? Nå søker vi leder for Publikumsprodukter. Avdelingen publikumsprodukter er del av den nyopprettede divisjonen for teknologi, produkt og produksjon, og består av en gruppe produktutviklingssjefer for NRKs publikumsprodukter, NRKbeta og en strategisk distribusjonsenhet. Disse har et samlet ansvar for NRKs strategi innen produktutvikling og distribusjon. Publikumsprodukter forvalter strategien for NRKs digitale publikumstilbud på NRK.no, Yr, NRK TV, NRK Radio og NRK Super på en rekke plattformer, og har ansvar for en transparent og helhetlig prioriteringsprosess som sikrer at vi utvikler NRKs tjenestetilbud i tråd med oppdrag, strategi og publikums endrede brukervaner. Avdelingen har også ansvar for å innhente og formidle innsikt om utvikling i brukerbehov og teknologiutvikling, og bidrar aktivt i arbeidet med NRKs publikumsstrategi. Stillingen rapporterer til Teknologidirektør og inngår i divisjonens ledergruppe. Som leder for publikumsprodukter vil du også ha en bred samarbeidsflate i hele NRK.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Sted
  Akershus,Oslo

  NRK søker utviklere

  Sjekker du været på Yr? Eller liker du kanskje å høre på P3morgen? Har du fulgt med på Heimebane, eller hørt på en av podkastene våre? Vi er ganske sikre på at du har et forhold til NRKs innhold, men visste du at vi har et stort utviklingsmiljø i NRK som leverer dette innholdet til deg på digitale plattformer? Vi i NRK lager tjenester som brukes av hele Norges befolkning hver eneste dag, og vi har ansvar for å utvikle og forvalte disse på et stort antall plattformer. Du kjenner oss som NRK.no, NRK TV, NRK Radio, NRK Super og Yr. Hos oss finner du også NRKbeta som er NRKs teknologiblogg og en sandkasse for teknologi og medier. Det er fint å jobbe med noe som folk rundt deg bruker og er opptatt av, men det spesielle med våre produkter er at NRK har et tydelig allmennkringkasteroppdrag. Vi jobber for å oppfylle demokratiske, sosiale og kulturelle behov i samfunnet. Intet mindre. Dette samfunnsoppdraget gjennomsyrer alt vi gjør, hvordan vi prioriterer, og hvordan vi forholder oss til publikumet vårt. Hvordan er det å jobbe med utvikling i NRK?Du vil finne de fleste moderne plattformer og rammeverk i bruk hos oss. På backend fordeler vi oss ca. 50/50 på JVM- (Java og Scala) og .Net- (C# og F#), men du vil også finne en del Node.js. Innen frontend er brorparten av våre løsninger basert på React eller vanilla JavaScript. Vi drifter løsningene våre både internt og i skytjenester, og vi velger hele tiden de rammeverkene, plattformene, og eventuelle nye programmeringsspråkene som gir mening for oppgavene som skal løses. Fellesnevnere for alt utviklingsarbeidet som gjøres hos oss er eksperimentering, testing, bruk av åpen kildekode, og stoltheten over det å lage god brukeropplevelse, med høy ytelse, og god tilgjengelighet. Om du vil lese mer om oss og de utfordringene vi står overfor, les artikkelen Allmennkringkasting 2.0 – NRK i valgfrihetens tidsalder.

  Gå til stillingsutlysning →