NRK
Hjelp

Alle stillinger

 • Publisert
  Søknadsfrist

  Multimediajournalist

  Har du lyst til å jobbe sammen med oss i sporten? Vi er størst på direktesendt sport i Norge, og vi sender ca. 1300 timer sport direkte hvert år. Vi har daglige nyhets- og magasinsendinger, og vi satser mer på nett, mobil og sosiale medier enn tidligere. Vi ser etter en engasjert, sportsinteressert og hyggelig kollega til et års langt vikariat.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  PROGRAMLEDERPROFILER

  Vi styrker kultursatsningen og skal i gang med to nye programmer på NRK P2. Programmene skal fornye journalistikken vår, slik at den treffer publikums behov for kulturstoff. Vi leter etter deg som er nytenkende, idérik, god til å intervjue og som har journalistisk teft. Du har et stort og bredt nettverk fordi du er lagt merke til i landet vårt. Du har kondisen og lysten som trengs for å være en daglig, inkluderende profil på NRK P2.  Programmenes form og formidling skal være personlig og ekte. Det betyr at du må være nysgjerrig på hva publikum er opptatt av og ta behovene deres på alvor. Du skaper god kontakt med gjester og snakker i øyehøyde med lytteren.  PROGRAM 1 MANDAG - FREDAG FRA KL 11-12. Programmet er i støpeskjeen. I denne timen blir du kjent med mennesker i kulturverden som du har hørt om, eller vil ha glede av å bli kjent med. Programmet hjelper lytterne med å analysere og forstå.  PROGRAM 2 MANDAG - FREDAG FRA KL 14-15. Programmet har fokus på aktuell kultur, har tempo og humør. Tema kan være nye serier, hva som skjer på instagram, filmer, artister, kunstutstilling, et nytt album, en stor konsert, de beste podkastene, nye trender, mote og design.​ Lytterne skal få guiding, bli opplyst og få inspirasjon på en underholdende måte. 

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  SoMe-produsent og markedsansvarlig for P3s eventer

  Vil du være med å løfte fram det beste av norsk musikk og hylle Norges største YouTubestjerner? NRK P3 søker en kreativ og leken SoMeprodusent og markedsansvarlig til jobbing med blant annet P3 Gull og Gullsnutten. P3s eventer skal være storslåtte, nære og populære møteplasser der P3 samler publikum, artister, YouTubere eller andre bra folk. Målet er å bringe unge nærmere hverandre. Møtene skjer i TV-ruta, on location, på før- og etterfest, i sosiale medier, i diverse kampanjer og på andre arrangementer gjennom året.  For i en hverdag der unge endrer medievaner hele tiden er det viktig at også NRK P3s eventer utvikler seg og tilpasses målgruppas ønsker og behov. Dette betyr at eventene ikke kan leve lineært kun på TV, men må strekkes ut i tid og rom og treffe de unge på alle mulige relevante plattformer. Som SoMeprodusent og markedsansvarlig er du ansvarlig for å skape kjennskap og elsk rundt merkevarer som P3 Gull, Gullsnutten og modermerkevaren NRK P3. Du skal sørge for at disse eventene når ut til målgruppa og samtidig jobbe fram nyskapende innhold som er en del av selve eventene.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Produsent / regi til P3 Gull og Gullsnutten

  Vi søker TV-produsent til Norges mest innovative TV-show og eventerLiker du å teste ut ideer du ikke helt vet om vil fungerer, leke med formater og nye tekniske løsninger, er en sterk historieforteller og elsker spenningen et liveevent gir? Les videre. Om du i tillegg synes norsk musikk fortjener å skinne og at Youtube-Norge selvfølgelig skal hylles. Vel, da har vi muligens jobb til deg. P3s eventredaksjon søker nå en visjonær og kreativ produsent til videreutvikling og gjennomføring av P3s egen feiring av norsk musikk - P3 Gull. Og som bidragsyter inn i nyutvikling av Gullsnutten - feiringen av norske Youtbubere. Helt siden P3 startet opp P3 Gull i 2013 har P3s eventredaksjon jobbet for å være nyskapende i både i form og innhold og har da også blitt premiert med ni Gullruter (Gullruten og Gullrutens fagpris). Men i en hverdag der unge endrer medievaner hele tiden er det viktig at også NRK P3s eventer utvikler seg og tilpasses målgruppas ønsker og behov.  Vi vil ikke hvile på tidligere bragder, derfor søker vi etter en produsent som gjennom modige valg kan overraske publikum og bidra til at vi fortsetter å sette ny standard for norsk og internasjonal TV-produksjon. 

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  NRK Østlandssendingen søker etter journalist til vikariat, Akershus,Oslo

  Journalist

  NRK Østlandssendingen søker etter en entusiastisk og dyktig journalistvikar. Vi er på jakt etter en selvstendig og idérik person som kan levere til sosiale medier, nett, radio og tv. Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver og et godt og lærerikt arbeidsmiljø. NRK Østlandssendingen dekker Oslo og Akershus, og leverer daglig nyheter til alle flater, både lokalt og nasjonalt. Vi har sendinger fra klokken 6 om morgenen til klokken 23 om kvelden på NRK1 og NRK P1, og holder til på Myrens Verksted ved Akerselva i Oslo.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Journalist

  NRK Rogaland søker en engasjert journalist til vårt lokalkontor i Haugesund som klarer å finne og formidle nyheter som skaper engasjement og forståelse. Du har evnen til å løfte lokale saker fra Haugalandet til et regionalt og nasjonalt publikum. 

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Nynorskpraktikant

  NRK Nynorsk mediesenter i Førde søkjer etter engasjerte ungdommar som brukar nynorsk og vil bli journalistar. Vi gjev opplæring og praksis i journalistikk og nynorsk som mediespråk for nett, radio, fjernsyn og sosiale medium. Det 31. praktikantkurset byrjar 19. august og er ferdig 29. februar 2020. Det er fem plassar på kullet. Til denne tid har vi lært opp 145 nynorskpraktikantar. 57 prosent av dei arbeider i media, 39 prosent i NRK. Les meir: NRK Nynorsk mediesenter Vi samarbeider med Nynorsk avissenter i Mediehuset Firda. Dei driv ei tilsvarande opplæring for avis og nett, og lyser ut det 13. kullet med same søknadsfrist som oss.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  NRK søker redaksjonsleder for økonomi og politikk

  Vil du være med og sette dagsorden? NRK skal sette dagsorden med nyheter innenfor økonomi og politikk. Nå søker vi en faglig sterk redaksjonsleder i avdelingen som dekker disse stoffområdene. Som redaksjonsleder vil du i samarbeid med redaksjonssjef ha daglig ansvar for å lede og prioritere ressursene som skal sørge for at NRK ligger i front i nyhetskampen. Vi ser etter deg som er inspirerende, god på å bygge team, skaper sterke relasjoner og kan samarbeide godt på tvers i NRK. Du har kompetanse innen politikk og økonomi som fagfelt, og du har klare tanker om hvordan NRK kan løfte dekningen av økonomi- og næringsliv. Du er faglig ambisiøs, og kan vise til gode journalistiske resultater og har evne til å lede i endring.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  NRK P3 søker radio- og podkastsjef

  P3 har alltid vært, er og skal alltid være den mest nyskapende og beste radioen for unge folk. I dag lager vi også flere podkaster, og ny teknologi som smarthøyttalere vil åpne nye muligheter. NRK P3 søker redaksjonssjef som tar ansvar for at P3s radio- og podkast-redaksjon når nye høyder.Du må elske radio og se muligheter i ny teknologi. Du må elske å jobbe med ideutvikling og få ting til å skje. I tillegg til radio og lyd så må du være god på sosiale medier og forstå hva som skal publiseres hvor og når. Som redaksjonssjef vil du sammen med resten av P3-teamet lage innhold til alle plattformer for målgruppa vår (13-29 år). Du vil også få ansvar for å finne og videreutvikle dagens og morgendagens profiler og talenter.P3s innhold, form og formidling skal være personlig og ekte. Det betyr at du må vite hva unge er opptatt av og ta deres behov på alvor. Målet er å bringe unge nærmere hverandre gjennom ny musikk, humor og ungt samfunnsengasjement.Som redaksjonssjef for radio og podkast i P3 vil du også være hussjef for avdelingen på Tyholt i Trondheim. Det betyr at du får ansvar for å ha jevnlige avdelingsmøter og at miljøet er godt ivaretatt. Du har også ansvar for medarbeidere og redaksjoner i Oslo, så reisevirksomhet må påregnes.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  NRK P3 søker sommervikarer

  NRK P3 er avdelingen for for ungt innhold. Vi produserer for alle plattformer og har som mål å bringe unge nærmere hverandre gjennom ny musikk, humor og ungt samfunnsengasjement. I P3 kan vi tilby et ungt og vitalt arbeidsmiljø. Nå søker vi deg som vil jobbe med å lage radio og innhold for nett og sosiale medier i sommer. Du vil inngå som del av en større redaksjon.  Vi søker følgende funksjoner: programledelse, radioprodusent, vaktsjef, prosjektleder, VJ og research. 

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  UX-designer til Yr

  Visste du at Yr lages av NRK i samarbeid med Meteorologisk institutt? Visste du at Yr har værvarsler for 11 millioner steder i hele verden? Visste du at Yr på det meste har 10 millioner brukere i uken? Visste du at Yr også er populær i andre nordiske land, i Tsjekkia, Sør-Afrika og Tyskland, og at halvparten av brukerne befinner seg i Norge, mens resten befinner seg andre steder i verden? Visste du at Yr har vunnet flere priser, blant annet for tilgjengelighet og nå sist DOGA-merket for design og arkitektur?Nå ser vi etter en ny UX-designer som er knallgod på designprosess, konseptutvikling, brukerinvolvering og interaksjonsdesign, og som virkelig vil ha en kompleks materie å bryne seg på.Yr er et samarbeidsprosjekt hvor Meteorologisk institutt bidrar med værdata og fagkunnskap innen meteorologi, og NRK bidrar med utvikling og design av tjenesten. Yr er viktig for å sikre liv og verdier i Norge. På Yr vil fokuset fremover være å videreutvikle og modernisere nettsidene, jobbe med personalisering, og undersøke mulighetene smarthøyttalere gir. I tillegg jobbes det med å tydeliggjøre at avsenderen av Yr er Meteorologisk institutt og NRK.Du vil inngå i et kryssfunksjonelt team som består av produktutviklingssjef, teamleder, konseptutvikler, front-end-, og backend-utviklere, samt driftsressurser. Yr-teamet består i dag av 14 personer.Du ansettes til avdelingen og jobber i ett produktteam, men kan få sjansen til å arbeide med flere ulike team og produkter over tid.Som designer i NRK vil du være en del av et større fagmiljø på 30 dedikerte og dyktige fagpersoner som jobber med de digitale tjenestene våre.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Journalist NRK Nyheter Innenriks (fast)

  NRK Nyheter søker reporter til fast stilling i vår innenriksredaksjon.   Vi søker deg som har journalistisk gjennomføringskraft og som liker og evner å sette dagsorden. Du er sterk på journalistisk metode, og har gjerne spesialkompetanse, for eksempel innen økonomi, fremmedspråk, krim eller datastøttet journalistikk. Du liker å jobbe i team og bidrar i det sosiale felleskapet. Du er et digitalt hode, men har med fordel erfaring med radio og/eller TV-produksjon.  

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Spennende og fremtidsrettet stilling som leder for dokumentarkivet i NRK

  Spennende og fremtidsrettet stilling i NRKVil du utgjøre en forskjell? Dokumenthåndtering i NRK er et område i sterk utvikling, med behov for digitalisering og utvikling av systemer og tjenester. Vi har store ambisjoner for dette fagområdet, og vi trenger derfor en visjonær og faglig sterk leder som evner å sette seg i førersetet for dette viktige utviklingsarbeidet. 

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Konsertmester - 50% stilling

    KORK søker konsertmester I, 50% stillingEnglish Til prøvespillet kreves:Mozart konsert ( 3,4 el 5) 1. og 2.sats med kadens1. sats med kadens fra en romantisk konsert OrkesterutdragDisse gjøres tilgjengelig som pdf-filer på https://www.nrk.no/kork/ledige-stillinger-1.12422224 Prøvespillet avholdes i NRK, Oslo 11. og 12.05.2019 Aktuelle søkere vil bli innkalt til prøvespill. Spørsmål om stillingen rettes til orkesterprodusent Tone Stenmarck.Tiltredelse etter avtale  NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.                                                          

  Gå til stillingsutlysning →