NRK
Hjelp

Alle stillinger

 • Publisert
  Søknadsfrist

  Forsideredigerere

  På frontdesken i NRK.no er det ledig tre kortere vikariater, samt sommer- og tilkallingsvikariater. To av vikariatene har snarlig oppstart. Et på seks måneder og et på tre måneder med oppstart 1. februar, samt et 14 ukers vikariat fra slutten av april og gjennom sommeren. Så ikke nøl med å sende inn din søknad, aktuelle kandidater vil bli kalt inn til intervju fortløpende!Frontdesken har ansvar for NRK.nos førsteside, samt ansvar for overordnet redaksjonell profil, prioriteringer og kvalitet på innhold på NRK.nos førstesider. Desken koordinerer, bestiller og kvalitetssikrer innhold fra de ulike nettmiljøene og redaksjonene i NRK. Ni redigerere jobber turnus med dag-, kveld og helgearbeid og sitter sentralt på det flermediale nyhetsgulvet på Marienlyst. De jobber tett med deskens frontsjefer. Dette er en jobb for deg som har en viss redaksjonell erfaring fra å jobbe i et hektisk nettdeskmiljø, og har et godt blikk for presentasjon av innhold på redaksjonelt styrte nettsider. 

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Sommerjobb som journalist

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  REGI TV-SERIE POPKULTUR

  REGI PÅ NY TV-SERIE!Vi skal laga eit popmusikkformat der vi portretterer ein ny generasjon norske artistar som har gjort seg merka i inn og utland. Vi søkjer deg som skal ha regi på to episodar. Serien siktar seg inn på unge vaksne (20 åringar), og formatet krev at du har god journalistisk teft og solid røynsle frå tv-regi.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Casting / Kostyme / Produksjonsassistent

  Vi søker deg som har et stort flerkulturelt nettverk. Du er åpen, nysgjerrig, løsningsorientert, ryddig og systematisk.Vi tilbyr et ungt og spennende arbeidsmiljø, og mulighet til å være med på å skape en dramaserie som er viktig for unge.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Sommarvikarar i NRK - Sporten

  NRK-sporten treng dyktige og engasjerte sommarvikarar i perioden juni – september 2019. Arbeidsoppgåvene er knytta til den fleirmediale nyheitsdesken, med produksjon for nett, TV og radio. NRK-sporten er størst på direktesendt sport i Norge, med formidling av rundt 1300 timar direktesendt sport på TV og radio. I tillegg  kjem daglege nyheits-sendingar og ikkje minst stadig sterkare satsing på nett, medrekna sosiale medier. Totalt arbeider det rundt 90 personar i NRK-sporten.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  NRK Sogn og Fjordane, Sogn og Fjordane

  Ledige jobbar som sommarvikar i NRK Sogn og Fjordane

  Vi er på jakt etter journalistar som vil dekke Sogn og Fjordane i sommar. Hovudkontoret vårt ligg i Førde, og vi har lokalkontor i Sogndal og på Nordfjordeid.Vi er ein ung stab med sterkt fokus på nyheiter. Vi leverer saker til nett og some, til radiosendingar og TV. Alt vi skriv på nettet er på nynorsk.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Statist- og locationansvarlig i Underholdningsavdelingen

  Vi søker en statist- og locationansvarlig på ny humordrama-serie i Underholdningsavdelingen.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert

  Ledig vikariat i P3nyheter

  Brenner du for enkel og moderne formidling? P3nyheter har ledig vikariat som journalist.P3 er landets største radiokanal for unge. For å jobbe hos oss er det en forutsetning at du interesserer deg i og forstår målgruppa. Vi trenger en journalist som er gira på å gjøre det som skjer rundt oss forståelig på radio og i sosiale medier.Vikariatet varer til 31.09.2019, og du vil jobbe i turnus som reporter og vaktsjef.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Buskerud

  Ledige sommerjobber som nyhetsreporter i NRK Buskerud

  NRK Buskerud dekker det langstrakte Buskerud fylke som både har kyst, høyfjell og det urbane storbylivet. Vi publiserer på nett og some, produserer seks timer direktesendt radio hver dag – og lager innhold til tre daglige nyhetssendinger på tv.NRK Buskerud holder til i flotte lokaler på Strømsø i Drammen.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Programleiar - Newton

  Har du lyst til å jobbe i ein sprek og leiken youtuberedaksjon i NRK? Newton lagar naturvitskap for barn og ungdom, og har Youtube som hovudplattform. I tillegg brukar vi sosiale medium og publiserer på NRK sine eigne plattformer.Vi er på jakt etter ein nysgjerrig programleiar med interesse for fakta og vitskap som vil lage underhaldande og lærerike videoar for ei ung målgruppe.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Akershus,Oslo

  NRK Østlandssendingen søker sommervikarer

  NRK Østlandssendingen søker entusiastiske og dyktige journalist- og fotografvikarer. Vi er på jakt etter selvstendige og idérike personer som kan levere til sosiale medier, nett, radio og tv. Vi kan tilby spennende arbeidsoppgaver og et godt og lærerikt arbeidsmiljø. NRK Østlandssendingen dekker Oslo og Akershus, og leverer daglig nyheter på radio, tv, mobil, nett og sosiale medier. Vi har sendinger fra klokken 6 om morgenen til klokken 23 om kvelden på NRK1 og NRK P1, og holder til på Myrens Verksted ved Akerselva i Oslo.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  NRK Nyheter søker sommervikarer

  NRK Nyheter søker idérike journalister med gjennomføringsevne for sommeren 2019. Vi er på jakt etter talenter som forstår moderne mediebruk og utfordrer tradisjonelle prinsipper for nyhetsformidling.Du må like å jobbe tett med kolleger i et hektisk nyhetsmiljø, og du må gjerne ha flerkulturell kompetanse.NRK Nyheter søker primært deg som har jobbet med nyheter tidligere. Du kan gjerne ha en annen fagbakgrunn, men bør ha noe redaksjonell praksis å vise til. Gjennom sommeren trenger vi reportere på alle plattformer: TV, radio og ikke minst digitalt. Vi trenger idérike journalister som har presseetikken i ryggmargen. Du må ha evnen til å formulere deg raskt og konsist, både muntlig og skriftlig, og du må ha et ønske om å formidle. Du må trives med turnusjobbing. Hos oss kan du veksle mellom å jobbe med løpende nyheter og egensaker som preger Norge.Spennende og utfordrende sommerjobb med mulighet for å prøve seg i mange funksjoner i landets største nyhetsredaksjon.Du må være tilgjengelig for å jobbe i hele sommerferieperioden.NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Har du lyst til å være med å utvikle noen av Norges mest brukte og største apper?

  Avdelingen Produkt-og teknologiutvikling i NRK har ansvar for å utvikle NRKs digitale tjenester på alle plattformer og leter nå etter flere dyktige og motiverte medarbeidere innenfor iOS- og Android-utvikling. Du vil bli en del av teamene som jobber med utvikling av publikumsproduktene NRK.no, NRK TV, NRK Radio, NRK Super, NRK P3, YR og NRKbeta, samt funksjoner som digital historieutvikling, felleskomponenter og anbefaling.Fagmiljøet vårt er stort og spennende, og teamene velger kontinuerlig optimale verktøy, rammeverk og språk for de oppgavene vi skal løse. Teamene våre er kryssfunksjonelle, satt sammen av produktutviklingssjef, teamleder, utviklere, konseptutviklere, designere, og egne driftere som sikrer kontinuerlig utvikling helt ut i produksjon. I disse teamene vil du finne noen av de flinkeste folkene i bransjen, som du kan få mulighet til å jobbe og utveksle kunnskap med.Vi søker nå 8 mobilutviklere som er gode til å samarbeide på tvers av fagfelt og som kan dokumentere betydelig erfaring med app-utvikling. Du bør være en teknologientusiast med forkjærlighet for utvikling av native-applikasjoner, som for eksempel bidrar på foredrag og fagkvelder.Hos oss får du:Muligheten til å nå ut til mange med prosjektene dine, og stort ansvar for produktet du jobber medTilbakemeldinger fra et stort publikumMuligheten til å drive frem gode ideer og drive med innovasjon Tett samarbeid i tverrfaglige teamNRK holder produktene oppdatert med de beste teknologiene og følger utviklingen på de ulike teknologiene tett. Vi bruker moderne verktøy og bibliotek, og hvert team har store muligheter til å påvirke teknologivalg og best practices. NRK satser bevisst på å bygge kompetanse ved å gi alle medarbeider tid og mulighet til å lære, innovere og utvikle seg. Faggruppene har ukentlige varierte fagaktiviteter og setter av to hele dager hver måned til innovasjonstid. Dersom du har lyst til å blogge eller stå på en scene og holde foredrag, har NRK gode arenaer å øve seg på og mulighet for veiledning fra andre dyktige formidlere.

  Gå til stillingsutlysning →